Gästplatser

SBK har fem stycken platser för gästande båtar framför klubbhuset, litet rött hus till höger när du kommer in från Baggensfjärden, flaggstången (riggen) syns när du kommit in en bit i viken. Du ska passera ett antal båtar på svaj. Förtöjningsbojarna vid bryggan är märkta med Gäst och har gröna markeringar. Kostnad per dygn är 250 där ingår el, WC, wifi och dusch, 200:- utan el. Maxtid för angöring är två dygn annars behöver du kontakta Hamnkaptenen, Jonas Näver +46(0)72 201 28 03. Email:hamnkapten@saltsjobadensbatklubb.se

Instruktion om betalning och kod till toaletter och dusch finns anslaget på klubbhuset. Skulle det vara fullt i hamnen, kontakta Hamnkaptenen så brukar det kunna lösa sig.

Vår hamn är tyst på kvällen och du ligger väl skyddad.
Det finns även mastkran och möjlighet att tömma toa-tank samt att fylla på vatten.

Från hamnen promenerar du enkelt till Saltsjöbadens Centrum tar 15-20 minuter med ett stort utbud av det mesta som Apotek, Järnaffär, Systembolag och välsorterade mataffärer. Likaså finns ett Bageri Kringelgården 5 minuters promenad och en restaurang, Handelshuset. Du kan också gå eller ta tåget till Grand Hotell området (station Saltsjöbaden) där det finns ett par restauranger, varav Holmen Kök och Bar har öppet till sent och är ganska livlig. Tar ca 20 minuter att gå. Du kan även ta tåget dit, två stationer.

Du tar dig lätt in till Stockholm med tåget från Neglinge station som ligger med 5 minuters promenad från hamnen, då är du inne vid Slussen nära Gamla Stan på ca 25 minuter. PGA spårarbeten är det en anslutningsbuss sista biten från Danvikstull in till Slussen.