Välkommen att bli medlem i SBK

Klubben är öppen för alla som vill bli medlemmar men båtplats kan bara erbjudas dem som bor i Nacka kommun. Medlemmar har rätt att använda faciliteterna på Klubbholmen Sandhamnskobbarna i Ingaröfjärden där man också kan hyra en egen stuga. Medlemmar som har båtplats i klubben är skyldiga att gå nattvakt i hamnen en gång per säsong.

Observera att det till brygg- och landplats kan vara flera års väntetid.  Utöver inträdesavgiften 3500:- som kommer på er mailadress som faktura utgår det en årsavgift samt avgifter av olika storlek och slag beroende på vilka av klubbens tjänster som utnyttjas. (Betala ej på swish)
Ni kommer nu att länkas till SBU där ni fyller i er mailadress och ett lösenord när ni öppnar nytt konto. Inloggningen gäller bara till medlems ansökan. Konto till själva Bas-K kommer ni få med ert välkomst mail när inträdet är betalt.

Till medlemsansökan

Läs mer om avgifter här.

Utträde ur klubben måste anmälas skriftligen, per brev eller via mejl.