Välkommen att bli medlem i SBK

Klubben är öppen för alla som vill bli medlemmar men båtplats kan bara erbjudas dem som bor i Nacka kommun. Medlemmar har rätt att använda faciliteterna på Klubbholmen Sandhamnskobbarna i Ingaröfjärden där man också kan hyra en egen stuga. Medlemmar som har båtplats i klubben är skyldiga att gå nattvakt i hamnen en gång per säsong.

Observera att det till brygg- och landplats kan vara flera års väntetid.  Utöver inträdesavgiften – som kommer på er mailadress som faktura utgår det en årsavgift samt avgifter av olika storlek och slag beroende på vilka av klubbens tjänster som utnyttjas. (Betala ej på swish)
Ni kommer nu att länkas till SBU där ni fyller i er mailadress och ett lösenord. Efter ni betalt inträdesavgiften kommer ni få ett medlemsnummer så fort vi har registrerat er betalning.

Till medlemsansökan

Läs mer om avgifter här.

För att ställa sig i kö för båtplats, sjöbod, anmäla byte av båt och ändrade kontaktuppgifter se menyn Klubbinfo –> Anmälningsformulär.

Utträde ur klubben måste anmälas skriftligen via e-post till registeransvarig@saltsjobadensbatklubb.se. Eventuell klubbnyckel lämnar du enklast i ett kuvert i brevlådan på Klubbhuset. Märk med namn och medlemsnummer. Om du har en sjöbod, töm den, och meddela även det.