Tidsbokning slamkrypare

Anmäl tidpunkt för sjösättning/torrsättning med slamkrypare.
Om ändring av bokningen måste ske, gör en ny anmälan och skriv i kommentarsfältet vad ändringen gäller.
E-postadress, telefonnummer och försäkringsbrev kommer inte att vara publikt synliga.

Observera att det endast är sjösättning/torrsättning med slamkrypare som bokas via denna sida.
Båtar i kvarter 1, 2 och 3 behöver inte anmäla sig då de har en fast dag för sjösättning.
Tidsboksbokningen stänger torsdag morgon klockan 7.00 före den helgens sjösättning/torrsättning.
Anmälningsordningen är inte samma ordning som kommer att gälla på sjösättningen/torrsättningen.
Aktuell ordning meddelas via e-post senast kvällen innan sjösättningen/torrsättningen.

Slamkrypare
Max 25 båtar per dag! Saknas önskat datum innebär det att det är fullt den dagen.
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 10 MB
Bifoga en digital version av ditt föräkringsbrev, inskannad eller fotograferad
Kan du inte bifoga försäkringsbrev skicka en e-post till landansvarig@saltsjobadensbatklubb.se med en kopia av försäkringsbrevet. Ange i e-postrubriken "Försäkringsbrev - (medlemsnummer)". Skriv i kommentarsfältet varför du inte kan bifoga brevet.
Sending