Tidsbokning slamkrypare

Anmäl tidpunkt för sjösättning/torrsättning med slamkrypare.
Om ändring av bokningen måste ske, gör en ny anmälan och skriv i kommentarsfältet vad ändringen gäller.
Observera att E-postadress och telefonnummer inte kommer att vara publikt synliga.

Observera att det endast är sjösättning/torrsättning med slamkrypare som bokas via denna sida.
Mittbåtar kvarter A-F behöver inte bokas i förväg.

Slamkrypare
Max 25 båtar per dag! Saknas önskat datum innebär det att det är fullt den dagen.
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 100.66 MB
Bifoga en digital version av ditt föräkringsbrev, inskannad eller fotograferad
Kan du inte bifoga försäkringsbrev skicka en e-post till landansvarig@saltsjobadensbatklubb.se med en kopia av försäkringsbrevet eller skriv i kommentarsfältet varför du inte kan bifoga brevet.
Sending