Stugbokning

Klicka på bilden för att komma till stugbokningen

På klubbholmen finns två stugor – Norrstugan och Söderstugan – som är tillgängliga för uthyrning under perioden 6/5–18/10 2019. Stugorna får endast hyras för den egna familjens bruk och endast en vecka under högsäsong.

Fram till den 16/6 kan man enbart boka veckorna 25-33, dvs 16/6 – 18/8, hela veckor, söndag till söndag. Efter den 16/6 går det bra att boka även dessa veckor per dygn.

Veckopriset är 2 000 kronor under högsäsong eller 300 kr per dygn. Under övrig tid debiteras 250 kronor per dygn. Har du frågor, maila stugbokning@saltsjobadensbatklubb.se.

Byte sker klockan 12.00, dvs veckobokning gäller från 12.00 ena söndagen till 12.00 nästa söndag. Bokar man fredag-lördag har man stugan från 12.00 på fredagen till 12.00 på söndagen.

Bokningen öppnas här på hemsidan den 15 mars 2019 klockan 16.

Hyran betalas direkt vid bokningen.

Om du ändrar dig…
Avbokningar kan göras fram till sju dygn före tillträdesdagen. Om avbokning inte sker före tidsgränsen på sju dygn betalas inte avgiften tillbaka. Skapa ett konto när du gör bokningen så att du kan logga in och boka av via hemsidan.

I stugorna finns gasolkylskåp, gasolkök och vedkamin samt bädd- och köksutrustning. Stearin- och värmeljus, lakan och dricksvatten får gästerna ta med dig själv. Glöm inte att ta med klubbnyckeln som går till bastu och det gemensamma klubbhuset.