Stugbokning

På klubbholmen finns två stugor – Norrstugan och Söderstugan – som är tillgängliga för uthyrning under perioden 7/5–15/10 2018. Stugorna får endast hyras för den egna familjens bruk och endast en vecka under högsäsong.

Under högsäsong (veckorna 25–32) går det endast att hyra stugorna en hel vecka. Veckopriset är 2 000 kronor. Under övrig tid debiteras 250 kronor per dygn eller 500 kronor för en helg, fredag – söndag. Maximalt kan man boka stugorna en vecka under högsäsong. Har du frågor, maila stugbokning@saltsjobadensbatklubb.se.

Bokningen öppnas här på hemsidan den 23 mars 2018 klockan 16.

Bokning sker i Bas-K som är klubbens registersystem. Inloggningsuppgifter till Bas-K har skickats ut till medlemmarna per e-post under februari 2014.

Manual För Stug Och Vaktbokning (
)

Bokning kan också ske genom ett besök i klubbhuset den 23 mars 2018 16.00-16.30.

En faktura på hyran skickas ut till den som bokat. Bokningen gäller när betalning skett.

Om du ändrar dig…
Avbokningar kan göras fram till sju dygn före tillträdesdagen. Logga in på bokningssidan och ta bort bokningen på ”Min sida” Om avbokning inte sker före tidsgränsen på sju dygn faktureras medlemmen hyra för bokad tid.

I stugorna finns gasolkylskåp, gasolkök och vedkamin samt bädd- och köksutrustning. Stearin- och värmeljus, lakan och dricksvatten får gästerna ta med dig själv. Glöm inte att ta med klubbnyckeln som går till bastu och det gemensamma klubbhuset.