Tidsbokning trailer

Anmäl tidpunkt för sjösättning/torrsättning med trailer.
Om ändring av bokningen måste ske, gör en ny anmälan och skriv i kommentarsfältet vad ändringen gäller.
E-postadress, telefonnummer och försäkringsbrev kommer inte att vara publikt synliga.

Observera att det endast är sjösättning/torrsättning med trailer som bokas via denna sida.
Tidsboksbokningen stänger torsdag morgon klockan 7.00 före den helgens sjösättning/torrsättning.
Anmälningsordningen är inte samma ordning som kommer att gälla på sjösättningen/torrsättningen.

Trailer
Max 50 båtar per dag! Saknas önskat datum innebär det att det är fullt den dagen.
Maximal filstorlek: 11 MB
Bifoga en digital version av ditt föräkringsbrev, inskannad eller fotograferad
Kan du inte bifoga försäkringsbrev skicka en e-post till hamnoland@saltsjobadensbatklubb.se med en kopia av försäkringsbrevet. Ange i e-postrubriken "Försäkringsbrev - (medlemsnummer)". Skriv i kommentarsfältet varför du inte kan bifoga brevet.
Sending