Tidsbokning trailer   Nyligen uppdaterad!

Anmäl tidpunkt för sjösättning/torrsättning med trailer.
Om ändring av bokningen måste ske, gör en ny anmälan och skriv i kommentarsfältet vad ändringen gäller.
E-postadress, telefonnummer och försäkringsbrev kommer inte att vara publikt synliga.

Observera att det endast är sjösättning/torrsättning med trailer som bokas via denna sida.
Tidsboksbokningen stänger torsdag morgon klockan 7.00 före den helgens sjösättning/torrsättning.
Anmälningsordningen är inte samma ordning som kommer att gälla på sjösättningen/torrsättningen.

Trailer
Max 50 båtar per dag! Saknas önskat datum innebär det att det är fullt den dagen.
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 10 MB
Bifoga en digital version av ditt föräkringsbrev, inskannad eller fotograferad
Kan du inte bifoga försäkringsbrev skicka en e-post till landansvarig@saltsjobadensbatklubb.se med en kopia av försäkringsbrevet. Ange i e-postrubriken "Försäkringsbrev - (medlemsnummer)". Skriv i kommentarsfältet varför du inte kan bifoga brevet.
Sending